Zoekmachine Optimalisatie

Beter gevonden worden op Google

Zoekmachine optimalisatie, oftewel Search Engine Optimalization (SEO), is het verbeteren van de inhoud en technische aspecten van uw website, met als doel een hogere positie te veroveren in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Stel, u heeft een goed werkende website laten bouwen maar u bent niet tevreden over de zoekresultaten in Google. Dit komt regelmatig voor, veel webdesign bedrijven ontwikkelen een mooie website maar houden geen rekening met de zoekmachine optimalisatie. Dit is een gemiste kans aangezien er op Google dagelijks mensen op zoek zijn naar uw bedrijf en diensten. Maar hoe bereikt u als bedrijf deze potentiële klanten? Veel bedrijven weten niet waar ze moeten beginnen.

Gelukkig kan Engelhard Online u hierbij helpen. Engelhard Online voert zoekmachine optimalisatie voor u uit en helpt u beter gevonden te worden op Google. Uw website zal hierdoor meer bezocht worden met als doel meer potentiële klanten te bereiken.

Het zoekgedrag van uw doelgroep verandert continu. Tevens is Google elke dag aan het innoveren en veranderen. Daarom is zoekmachine optimalisatie een onmisbaar, voortdurend en terugkomend proces.

Werkwijze

Engelhard Online geeft u een idee van het zoekmachine optimalisatie proces. Uiteraard is het stappenplan flexibel en kan het door specifieke wensen afwijken.

Stap 1: SEO check
Als eerste voert Engelhard Online een basis SEO check uit. In deze eerste check wordt duidelijk of investering in zoekmachine optimalisatie voor uw website de moeite waard is,  zodat u geen kosten maakt die niks opleveren. Deze stap kunt u zien als een vrijblijvende offerte.

Stap 2: Analyse op maat
Is de investering de moeite waard en gaat de klant akkoord dan kan er begonnen worden met de uitgebreide analyse op maat. In deze analyse wordt helder welke kansen er zijn en wat de beste aanpak is. Deze stap kunt u zien als een plan van aanpak.

Stap 3: Uitvoeren optimalisatie
Wanneer het plan van aanpak besproken is en u het heeft goedgekeurd wordt er begonnen met de uitvoering van de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit tekstuele en technische realisatie. Uiteraard gaat het wijzigen van de webteksten in goed overleg.

Stap 4: Evaluatie en toekomst
Nadat de basis werkzaamheden zijn uitgevoerd zullen na bepaalde tijd de eerste resultaten op Google zichtbaar zijn. De resultaten worden besproken met u en er zal duidelijk worden of er nog meer optimalisatie werkzaamheden zijn gewenst. Tevens zal verdere zoekmachine optimalisatie voor de toekomst worden bepaald.

Vraag een SEO check aan

CONTACT
ENGELHARD ONLINE
Jim Engelhard
contact@engelhard-online.nl